27 October 2006

MySpace e number 1 la capitolul belele

Intr-un articol preluat din varianta PC World SUA, "Cele mai proaste 25 site-uri din istorie", primul loc este ocupat de MySpace!

Dan Tynan despre MySpace:

"Cu peste 90 de milioane de utilizatori, MySpace este mai popular decat Elvis. Cea mai vizitata destinatie web este insa, in mare parte, prost ingrijita.
Usurinta cu care oricine, de orice varsta, poate crea o pagina, uploada poze, publica detalii personale despre propria viata si totodata sa-si faca prieteni noi in cel mai scurt timp, toate acestea au transformat Myspace intr-un mall pentru navigatori. Totodata a transformat site-ul intr-o pista de lansare pentru politicienii dornici de sustinere ce joaca roluri parentale.
Din punct de vedere grafic, majoritatea paginilor Myspace arata ca un dormitor ravasit in urma unui uragan: culori tipatoare, cutii impachetate in alte cutii, poze imense si deranjamente fonice. Totodata, imbunatatiri majore sunt necesare si la capitolul securitate, de vreme ce Mypace este o tinta predilecta a atacurilor malitioase si o sursa de spyware pentru utilizatori. Pana atunci, Myspace nu va fi niciodata „Ourspace”."

No comments:

Post a Comment