27 March 2007

Romania Literara si subsemnata - ce au in comun?

Nr. 9/9 martie 2007, articolul "Blog" Rodica Zafiu :)


M-am gasit si in blogroll-ul studentilor electrotehnisti: CurentIndus si pe Ingandurari.

6 comments:

 1. Anonymous11:24 PM

  Da, Rodica Zafiu v-a citat ca exemplu de autor care a analizat fenomenul blogging-ului.

  Se referea cumva la articolul despre bloguri si educatie, sau si la alte materiale?

  Nu de alta, dar am inceput sa scriu o lucrare in care sustineam ca fenomenul nu este inca suficient analizat in mediul academic, si, pe masura ce fac sapaturi, constat ca lucrurile nu stau asa de sumbru pe cum presupusesem eu. :)

  ReplyDelete
 2. D-na Zafiu a facut referire la articolul pe care l-am scris pentru Revista de Informatica Sociala.
  Daca va intereseaza "pulsul" blogosferei educationale romanesti, va invit sa vizitati colectia de blogul educationale in ingrijirea d-nei Carmen Holotescu, de la adresa http://www.timsoft.ro/ro/rss.php/cat/14.

  Din cate cunosc, implicarea profesorilor in blogging este extrem de redusa. Spre exemplu, in Timisoara doar Timsoft (www.timsoft.ro/blog) si al subsemnatei sunt bloguri cu autori cadre didactice - imi cer scuze (si ma bucur in acelasi timp) daca mai exista si altele.

  Insa pentru "analiza fenomenului" se poate observa ca exista studii cam per centru universitar. Necazul este ca multi scriu fara a fi incercat vreodata experienta unui blog (fie el si personal).

  ReplyDelete
 3. eu sunt cel ce se ocupa de curentulindus.ro

  ReplyDelete
 4. Si faci, impreuna cu colegii tai, o treaba foarte buna.
  Cu permisiunea ta (si a echipei) as vrea sa copiez modelul blogului intretinut de studenti ca revista pentru a-i copta pe studentii mei.

  ReplyDelete
 5. Daca e buna sau nu ideea nu pot sa stiu, parerile studentilor conteaza. E ceva nou, blogul, pentru multi si deocamdata nu pot estimat rezultatele . Nu e nevoie de permisiunea mea, go for it. Astept link

  ReplyDelete
 6. "Ingandurarile" sunt ale mele, si ne cunoastem de la cursul de RSS-uri...

  ReplyDelete