29 May 2007

Recomand Grou.ps

Am cautat o alternativa la grupurile de discutii Yahoo si Google si am gasit-o in Grou.ps. "Inovatorul Social" in materie de grupuri, dupa cum se autodefineste, este o aplicatie Web2.0 care permite crearea unei comunitati in care membrii pot schimba intre ei legaturi din conturi del.icio.us, poze de pe Flickr sau bloguri.
Grou.ps are cam tot ce-i trebuie (fiind in versiune alpha sunt convinsa ca vor apare si alte facilitati). Crearea de profil are o bulina rosie de la mine la setarile despre hobby (gaseste site-uri cu legatura catre artistul sau filmul preferat); mesageria instantanee functioneaza la fel ca orice panou de chat. Frumusetea consta in crearea de pagini tip wiki. Desi nu exista inca optiunea de a incarca un videoclip, se pot insera text si imagini.
M-am jucat un pic si am creat OraDeInfo, pe care, probabil ca o voi retine ca si activitate pentru anul urmator.

5 comments:

  1. Salut!

    Ma bucur ca ai ajuns pe blogul meu.

    ReplyDelete
  2. Si eu am ajuns, via Monica. Mă uit cam ca mîţa în calendar la cineva care-i de meserie (informatician)! Cu o invidie neputincioasă. Dar, recunosc, încerc şi eu marea cu degetul. Dacă ajungi pe la mine, mi-ar plăcea să-mi spui o vorbă (bună). Şi - cine ştie - poate o îndrumare. Din elan didactic.

    ReplyDelete
  3. stii cine sunt, nu?

    ReplyDelete
  4. Din cate imi aduc aminte exista un singur flo' interesat de webul social (comunitati virtuale in special).

    ReplyDelete