22 August 2007

Bunatati de la del.icio.us

Citesc pe blogul del.icio.us despre cum imparte echipa tot felul de prostioare membrilor comunitatii del.icio.us. Chiar si tricouri cu sigla pentru acei utilizatori care scriu adnotari amuzante la linkurile salvate sau trimit vreun material despre del.icio.us. Nu e deloc greu sa le primesti acasa. Tot ce trebuie facut este sa trimiti un plic stampilat cu adresa ta (eventual si alte comentarii pe marginea del.icio.us) si ei iti trimit articolele.
Toate bune si frumoase numai ca din comentariile trimise ca raspuns la postul Brittei Gustafson se deduce ca nu au luat deloc in calcul utilizatorii din afara SUA. Ceea ce intareste insasi Britta:

"OK, I think I underestimated our international popularity. :) I'll check today with the mail office about what we can do. Also, A4-size envelopes would be great - in fact, the paper bookmarks almost don't fit into standard envelopes. If we send you a t-shirt, we'll package that up for you."

Foarte deranjat, mai ales daca stai sa te gandesti ca din cele cateva sondaje efectuate pentru a vedea profilul demografic al utilizatorilor del.icio.us reiese ca mai mult de 40% sunt din afara granitelor nord-americane.

Eu una vreau sa primesc un mic suvenir. Deci cum procedez? Intreb si eu ca si Improbulus:

So. Anyone got some spare US stamps they wanna donate to me??

Sau, poate ar trebui sa vad daca nu ma descurc cu Stamps.com.

No comments:

Post a Comment