21 February 2008

Mai cateva zile de vacanta ...

De luni, gata! Incepe semestrul II. Din nou 14 saptamani de "medicatie tehnologica", pastile multe pentru dureri 2.0!

Fac "manichiura" cursului de la anul I si m-am jucat un pic cu generatoare de imagini (care sunt o pierdere de timp - si eu chiar nu am acum , dar nici chef nu am) si care, uneori, sunt binevenite in prelegerile teoretice.

6 comments:

 1. hehe, draguta imagine din ciclul "web 2.0 pentru to(n)ti"

  ReplyDelete
 2. Din experienta anilor trecuti ...
  Cel mai greu e la anul I. Si pt. ei. Si pt. noi.

  ReplyDelete
 3. Miam facut un blog de ceva vreme si as vrea sa te intreb dak vrei sa facem schimb de linkuri....ast rasp tau pe id-ul diana_turcu91 si mai vb...:D

  ReplyDelete
 4. Tocmai am descoperit edublogs.org (din comentariile dvs de pe Twitter), si cred ca e o solutie excelenta si pentru mine, pentru semestrul acesta. Chiar ma gandeam ce sa folosesc semestrul acesta, caci site-ul pe acre l-am folosit semestrul trecut(www.freewebs.com/ecunoastere) nu ma mai multumea deloc, fiind din ce in ce mai plin de reclame...si nu e prea placut ca in mijlocul unei teme/probleme sa apra o imagine aiurea, cu cine stie ce reclama.
  Dar acum, edublogs mi se pare super; sper doar ca studentii sa doreasca sa il foloseasca mai mult, caci semestrul acesta am si eu doar anul I. :)

  ReplyDelete
 5. Buna.Miam facut si eu un blog acum catva timp http://distractie-maxima.blogspot.com si as vrea sa te intreb dak vrei sa facem schimb de linkuri...dak da intra pe blog si lasa-mi comment...

  ReplyDelete
 6. Adinia,

  uneori imi pare rau ca nu am descoperit EduBlogs mai repede.
  Astazi am pus si forumul online asa ca are cam de toate.
  Problema este, vb. ta, sa doreasca si studentii sa-l foloseasca.
  Apoi sa nu uitam de chestiunile pedagogice care trebuie sa insoteasca cursul.

  ReplyDelete