05 May 2008

Vacanta de Pasti

Mi-am propus ca in "mini-vacanta" oferita de sarbatorile pascale si zilele de 1 si 2 mai sa le petrec departe de orice conexiune Internet. Am reusit iar timpul petrecut cu familia a fost grozav. Am fost la Praid, la salina, o bijuterie naturala care ar merita exploatata mult mai "elegant" atat din punct de vedere turistic cat si medical.

Problema mea cea mare este insa gestionarea mesajelor primite in acest timp, cu toate ca au fost sarbatori. Prea multe mesaje care imi vor lua pe putin o saptamana sa le citesc si sa raspund la toate; prea multe feeduri de parcurs; prea multe lucruri ce se intampla intr-o saptamana cu care sa tii pasul. Asta e! La urma urmei orice decizie e urmata de consecinte pe care ni le asumam, nu-i asa?

4 comments:

  1. Anonymous2:29 PM

    Am urmarit recent o emisiune la televizor despre mine de sare şi a fost total uimit de ele. Trebuie să fie atât de naiv, deoarece noi folosim termenul tot timpul "de lucru în mina de sare", dar au realizat că de fapt nu exista. Ai să mergi un drum lung de făcut în mine? Şi cât de mult v-au fost de şedere?

    ReplyDelete
  2. There are almost 1250 m distance from the entrance. We were transported by the salt-mine buses and then we "used" 120 stairs.

    The salt-mine provides many attractions like playgrounds for children, a buffet, billiard-tables and an ecumenical chapel, even an Internet Cafe!, all specially created for relaxation.

    ReplyDelete
  3. Anonymous1:35 AM

    How long did you get to stay in the salt mine? And was it really cold down there?

    ReplyDelete
  4. Sue,

    the salt mine is amazing! The temperature is around 14 C. It was really nice to spent the whole day in a "huge salt cave".

    ReplyDelete