20 October 2006

M-am dezumflat


Am ales varianta beta de la Blogger in ideea ca au mai multe facilitati (chiar si in lucru) si se pare ca trebuia sa raman conservatoare. Nu am reusit sa gasesc modalitatea de a-mi importa insemnarile din vechiul blog asa ca m-am apucat de citit Helpul. Si surpriza!


Asa ca ori mai astept pana cand se rezolva problema ori ma intorc la varianta clasica. Beah! Am inceput-o cu stangul in noua mea "casa". Si cand ma gandesc ca si in noua mea casa reala am asteptat 10 luni sa vina sa-mi aduca usa potrivita!









5 comments:

  1. Anonymous3:29 PM

    Gabi,

    Nu stiu daca vreo varianta de sistem de blog ar putea importa mesajele de la weblog.ro.

    Desi m-am mutat de 2 ani de la weblog.ro, inca nu am reusit sa-mi preiau toate insemnarile - pentru ca am facut-o manual.

    Succes,
    Carmen :-)

    ReplyDelete
  2. Anonymous5:23 PM

    Eu cind m-am dus pe platforma WordPress am copiat ( da, da .. copy/paste) toate posturile. Sad but true and borrrrringgg... dar o faci 1 data si gata :)

    ReplyDelete
  3. Multumesc de incurajari.
    Inainte de a incerca manual m-am gandit ca nu ar strica sa ii intreb pe cei care se ocupa de administrarea Blogger. Asa ca astept raspunsul lor. Sigur au o sugestie pentru mine.
    Si daca nu si nu, atunci am sa procedez la fel ca voi.

    ReplyDelete
  4. Anonymous11:53 PM

    Eu momentan lucrez la niste free blog hosters care o sa aiba posibilitatea sa importe tot :D

    ReplyDelete
  5. Cei de la Blogger mi-au raspuns sec ca echipa lucreaza la aceasta chestiune. Probabil ca Piry ne va semnala din timp modalitatea de a face acest lucru. Pana atunci nu am sa imi import vechile insemnari. Si asta pentru ca nu ma pot declara o impatimita a bloggingului. Ii recunosc insa meritele in educatie (sectorul meu) si ma deranjeaza cumplit cand vad cum noile tendinte Internet sunt adoptate cu chiu cu vai in universitati. Ieri, spre exemplu, am lasat din nou un referat de necesitate la semnat pentru achizionarea unui minim de echipamente, fiindca mi se pare stupid sa merg sa dictez cursul studentilor, cand avem videoproiector la laborator dar nu avem laptop.

    ReplyDelete