04 December 2006

Am primit cadoul mai devreme

Cei de la Editura Lumen m-au anuntat ca in sfarsit au definitivat tehnoredactarea cartii, "Marketing si comunicare pe Internet".
Regretul meu este ca la data aparitiei in librarii, o serie de aspecte se vor fi consumat deja (spre exemplu, datele statistice sunt pentru anii 2004-2005).
Cartea este un ghid de initiere in comunicarea de marketing pe Internet. Nu se adreseaza specialistilor si, in nici un caz nu este un manual complex.
Are 482 de pagini, multe figuri si trimiteri bibliografice (sper, din toata inima, ca am reusit sa trec toate resursele folosite).
Va putea fi achizitionata on-line de la anul, de pe o serie de site-uri cu care Editura Lumen coopereaza, precum: Libraria Virtuala, Librarie.net, LibrariaOnline, Biblios, CartiOnline, Carti-Economice.ro.

3 comments:

  1. Anonymous10:23 AM

    Felicitari, Gabriela!

    Ce cadou mai frumos de Mos Nicolae puteai primi ( sau mai bine zis puteai sa-ti faci ).

    O voi cauta si eu.

    Bravo!

    Carmen

    ReplyDelete
  2. Carmen,

    multumesc de urari. Probabil ca profesionistii vor "cracni" dar, asa cum am spus deja, desi este o lucrare voluminoasa (mare parte din vina o au si cei de la editura fiindca au facut risipa de spatiu), este un ghid de initiere.

    Sincer nu credeam vreodata ca voi avea tangenta cu un asemenea domeniu dar imprejurarile uneori nu-ti dau de ales. Dupa cum bine stii, la noi inca tezele de doctorat interdisciplinare nu sunt apreciate. Mai mult, daca mai adaugi si putin din noile tehnologii, "sari calul".
    Ghinionul (sau soarta?) pierderii a 2 coordonatori si presiunea expirarii contractului de lector m-au facut sa ma indrept spre un taram total necunoscut. Spre incantarea mea m-a prins. Meritul cel mare este insa al sotului, profesionist in arta marketingului, fara sprijinul caruia nu as fi reusit.

    Respect profesionistii din domeniu: Radu Ionescu, Dragos Tuta, Antonio Eram, Catalin Motica, Cristian Manafu, si atatea alte nume dragi mie. Si ii rog sa ma ierte daca ceva nu a iesit bine. Am incercat sa ma ajut pentru a putea fii mai buna la cursuri (spre exemplu exista la specializarea Stiintele Educatiei cursul de Management educational) si pentru a ramane dascal la Universitate. Dar asta este alta poveste.

    ReplyDelete
  3. Carmen, multumesc de insemnarea din blog despre aparitia cartii mele, http://www.timsoft.ro/weblog/index.php?blog=1&title=cartea_marketing_si_comunicare_pe_intern&more=1&c=1&tb=1&pb=1

    ReplyDelete