26 April 2007

Cum te informezi?

Ai cont pe Bloglines? Dar pe Google Reader? NewsGator? Citesti stirile sau alegi sa vina la tine? Daca inca nu te-ai decis sa te abonezi la un feed reader, urmareste filmuletul de 3 minute (pe care l-am primit prin postul lui Sue). Pare atat de simplu! Si chiar asa si e!


Incet-incet ma bate gandul sa renunt la BlogLines pentru Google Reader. E mult mai aerisit si ... mai prietenos.

4 comments:

  1. Hi Gabriela

    That is fine. I ended up putting the video on my site because I knew you would have trouble locating it because the problems he has been having. His latest post ask for people to translate his video into other languages.

    Regards
    Sue

    ReplyDelete
  2. Thanks Sue.

    I will think about translate it in Romanian.

    ReplyDelete
  3. Prietena mea Carmen,este din Romania si a fost draguta sa-mi traduca blog-urile tale. Mi-as fii dorit sa-mi fii amintit mai repede ca este din Romania.Asta va face pe viitor mai simpla comunicarea dintre noi.Instiinteaza-ma daca ai reusit sa traduci video-ul.

    Multe salutari din Australia
    Sue si Carmen

    ReplyDelete
  4. Marele merit al Internetului este ca a reusit sa transpuna in practica ideea lui McLuhan despre "satul global". Suntem atat de aproape si totusi atat de departe!

    Ma bucur ca exista o Carmen in Australia, prietena cu tine. Ma gandesc la teoria "celor sase grade de separare". Ar fi interesant de aplicat la nationalitati :). La urma urmei, Pamantul se doveste a fi o lume tare tare mica!

    In cel mai scurt timp sper sa avem gata traducerea in romana pentru clip.

    ReplyDelete