31 March 2008

Cu del.icio.us la sarbi

Sambata am sustinut online (via Skype - asa au dorit organizatorii) o comunicare despre rolul aplicatiei del.icio.us in educatie, in cadrul celei de-a V-a conferinte internationale "Informatics, Educational Technology and New Media in Education" de la Sombor, Serbia.

Vorbesc prea repede in engleza si nu prea se intelege. De aceea, cei interesati pot sa citeasca comunicarea in materialul de pe Scribd.

4 comments:

  1. Anonymous8:02 PM

    Interesant. Mercy, am invatat cateva lucruri de pe blog-ul tau. Am sustinut si eu utilitatea in educatie a lui del.cio.us, deci am avut intuitia, : ) dar acum am un material intreg. Abia astept sa-l citesc. Voi urmari cu interes twit-urile tale. sorinelb

    ReplyDelete
  2. In numarul 7 al Revistei de Informatica Sociala, www.ris.uvt.ro, poti sa citesti articolul in romana: "Insemnari sociale cu del.icio.us".

    Eu sunt fan delicios :)

    ReplyDelete
  3. Cum a fost sa-ti prezinti lucrarea cu Skype? Este ptr prima oara cand aud despre astfel de prezentari!!!

    ReplyDelete
  4. Teo,

    a fost "interesant" in sensul ca nu au vrut nici elluminate, wizIq, e-pop sau altceva din gama softurilor de videoconferinte.

    M-au "afisat" online, m-au vazut si auzit, slide-urile au curs pe ecran iar eu ziceam "next" si sarbul "de contact" facea click si zicea OK.

    Oricum o experienta interesanta.

    ReplyDelete