10 July 2008

FlowGram - un instrument util la cursuri

Nu mai stiu de unde am primit invitatia de a ma alatura comunitatii FlowGram (scuze celui / celei care mi-a trimis acest link - valoros). Este un utilitar rezident online, ceva in genul lui Voicethread combinat cu screencastingul dar mult mai mult decat atat, care poate fi util la realizarea de materiale pentru cursuri. Practic transforma orice continut web (pagini, imagini, feeduri RSS, etc.) intr-un flux digital personalizabil cu propriile note sau voce. Se descopera facilitatile in mai putin de 5 minute.

Se lucreaza atat de simplu, jumatate de ora si gata! Poate fi folosit atat in prezentari cat si in "discutiile" informale cu colegii. Mai permite si adaugarea de comentarii (dezavantaj daca nu esti inregistrat acestea vor fi anonime) si inglobarea pe site-uri (chiar ca widget).

Deocamdata mai este de lucru , fiind in beta dar, hei, hei :) atat de simplu si rapid este sa-l folosesti incat l-am pus pe agenda mea de lucru de la anul (investitorii sunt de talie grea: LinkedIn, Macromedia sau Flickr).

Un review a celor de la TechCrunch aici.

Am doua capturi cu voce, trebuie dat doar click pentru a auzi inregistrarile (tranzitia curge automat dar cine se grabeste poate da click pe sagetile duble).

1 comment:

  1. Anonymous1:32 PM

    Merci pentru pont! Pun la colecÅĢie pentru octombrie viitor.

    ReplyDelete