21 September 2008

Chiar nu ne intereseaza?

Nu stiu ce se intampla cu blogosfera romaneasca dar pasivitatea (sau poate ca este rea vointa) bloggerilor din spatiul mioritic ma uimeste!!!!
  • De ce nu se participa la RoBloggerSurvey2008?
  • Chiar nu ne intereseaza evolutia blogosferei autohtone?
  • Chiar dorim sa demonstram proverbul 'ca la noi la nimenea'?

Sunt mahnita ...

3 comments:

  1. Anonymous9:49 PM

    Uff...eu de vreo 3 zile tot completez formularul acela. Nu pentru ca mi-ar fi extrem de greu sa raspund la intrebari, dar din diverse motive ma intrerup. Ultima data am si inchis tabul din greseala si s-a dus tot. :D

    Dar maine sunt pusa pe fapte mari si cred ca il voi completa dintr-o bucata. :)

    ReplyDelete
  2. Si mie mi-a luat multisor pana m-am mobilizat, recunosc. Dar il consider extrem de important pentru starea blogosferei romanesti, mai ales, ca ultimul an a adus o serie de schimbari (in bine, in rau, nu are importanta acum) care trebuie sa ajunga la masa critica de bloggeri.

    ReplyDelete
  3. Anonymous3:27 PM

    Buna, Gabi,

    Iti multumesc mult pentru sprijin.

    Voi scrie mai jos ceea ce i-am scris lui Cristi Manafu, cand am vazut, cel putin la inceput, ca mobilizarea e mai slaba decat anul trecut.

    In ultimele zile au scris mai multi bloggeri cu trafic mai mare si uite am ajuns acum la 722 raspunsuri si mai e o zi si jumatate - anul trecut au fost 702.

    "Cred ca de la anul, trebuie facute studii pe segmente de blogosfera: de business, jurnalism, cultura, educatie, etc.

    Chestionarul din 2006 a fost interesant si a avut asa un ecou pentru ca a adus elemente de clarificare pentru un spatiu inca necunoscut.

    2007 a masurat dinamica.

    In 2008, blogosfera nu mai e un conglomerat de comunitati, ci de insule; multi nu mai vor sa fie priviti ca facand parte dintr-un fenomen ale caror varfuri de iceberg nu le recunosc, nu se recunosc in ele, nu sunt de acord sa fie reprezentati."

    Carmen

    ReplyDelete