21 September 2008

Chiar nu ne intereseaza?

Nu stiu ce se intampla cu blogosfera romaneasca dar pasivitatea (sau poate ca este rea vointa) bloggerilor din spatiul mioritic ma uimeste!!!!
 • De ce nu se participa la RoBloggerSurvey2008?
 • Chiar nu ne intereseaza evolutia blogosferei autohtone?
 • Chiar dorim sa demonstram proverbul 'ca la noi la nimenea'?

Sunt mahnita ...

3 comments:

 1. Uff...eu de vreo 3 zile tot completez formularul acela. Nu pentru ca mi-ar fi extrem de greu sa raspund la intrebari, dar din diverse motive ma intrerup. Ultima data am si inchis tabul din greseala si s-a dus tot. :D

  Dar maine sunt pusa pe fapte mari si cred ca il voi completa dintr-o bucata. :)

  ReplyDelete
 2. Si mie mi-a luat multisor pana m-am mobilizat, recunosc. Dar il consider extrem de important pentru starea blogosferei romanesti, mai ales, ca ultimul an a adus o serie de schimbari (in bine, in rau, nu are importanta acum) care trebuie sa ajunga la masa critica de bloggeri.

  ReplyDelete
 3. Buna, Gabi,

  Iti multumesc mult pentru sprijin.

  Voi scrie mai jos ceea ce i-am scris lui Cristi Manafu, cand am vazut, cel putin la inceput, ca mobilizarea e mai slaba decat anul trecut.

  In ultimele zile au scris mai multi bloggeri cu trafic mai mare si uite am ajuns acum la 722 raspunsuri si mai e o zi si jumatate - anul trecut au fost 702.

  "Cred ca de la anul, trebuie facute studii pe segmente de blogosfera: de business, jurnalism, cultura, educatie, etc.

  Chestionarul din 2006 a fost interesant si a avut asa un ecou pentru ca a adus elemente de clarificare pentru un spatiu inca necunoscut.

  2007 a masurat dinamica.

  In 2008, blogosfera nu mai e un conglomerat de comunitati, ci de insule; multi nu mai vor sa fie priviti ca facand parte dintr-un fenomen ale caror varfuri de iceberg nu le recunosc, nu se recunosc in ele, nu sunt de acord sa fie reprezentati."

  Carmen

  ReplyDelete