23 October 2006

Revista de Informatica Economica

RIE este condusa de prof. dr. Bogdan Ghilic-Micu, seful catedrei de Informatica Economica, ASE Bucuresti. De aproape trei ani colaborez la prestigioasa revista, cu materiale despre comunicarea pe Internet in sfera economica. RIE este un jurnal academic care apare atat in varianta tiparita cat si on-line.

Am observat ca, dupa ce a publicat e-activitatile si Organizatii virtuale la Editura Economica, preocuparile domnului profesor se indreapta spre e-learning. De-abia astept urmatoarea sa carte pe aceasta problematica, pentru a-mi imbogati biblioteca cu titluri valoroase. Din pacate, despre e-learning la noi in tara au scris carti doar Carmen Holotescu si Mihaela Brut.

3 comments:

  1. Anonymous10:23 PM

    Draga Gabi,

    Multumesc de mentionarea cartii mele - sper sa se mai inmulteasca nu peste multa vreme, inclusiv cu o carte de studii de caz despre care vorbeam la seminar si la care sa participi si tu.

    Mai stiu de o carte de la Ploiesti - http://www.dumitrascu.ro/content.jsp?languageId=2&pageId=60 si una despre Standarde, pe care o am - http://www.1educat.ro/editor/carti/standarde_sisteme_elearning.html .

    Carmen

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Draga Carmen,

    nu stiam de cele 2 carti. Din pacate am reusit sa trimit comanda Editurii EduSoft doar pentru cartea Danielei Stroe. Emailul trimis dl. profesor Dumitrascu s-a intors.

    Ce am apreciat in mod deosebit la cartea ta si a Mihaelei este accesibilitatea. Studentii mei provin din arealul Stiintelor Socio-Umane astfel ca la noi in facultate accentul nu se pune pe detalii tehnice la disciplinele de informatica, ci pe conotatiile sociale induse de noile tehnologii. Iar o astfel de lietratura este mai mult decat excelenta atat pentru a o recomanda stduentilor cat si pentru a ma informa.

    Sa ne vedem cat mai curand la lansarea cartii. Mult succes!

    ReplyDelete